Projecten

XR-oplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften en jouw organisatie helpen om te innoveren.

Aansluiten bij jouw specifieke behoeften

Naast onze abonnementen bieden wij ook diensten in de vorm van projecten aan. Of het nu gaat om het creëren van op maat gemaakte XR-content of het ontwikkelen van specifieke functionaliteiten, wij zorgen ervoor dat de XR-technologie naadloos integreert met de bestaande systemen van jouw organisatie.

Onze projectmatige aanpak is ideaal voor organisaties die op zoek zijn naar maatwerkoplossingen. Of je nu boeiende virtuele ervaringen wilt ontwikkelen of specifieke functionaliteiten nodig hebt om XR met jouw bedrijfsprocessen te verbinden, wij bieden oplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften.
Met onze expertise en toewijding leveren we hoogwaardige projecten die jouw organisatie helpen om te innoveren en uit te blinken.

Onze aanpak

Wij maken gebruik van beproefde methodologieën zoals Agile en Scrum, en het SAFe-framework, om ervoor te zorgen dat onze projecten efficiënt en effectief worden uitgevoerd. Hier zijn de kernpunten van onze aanpak:

Budget

Aan de hand van de scope en analyse stap van ons 5-stappenplan kunnen wij een gedetailleerde budgetinschatting maken. Dit zorgt ervoor dat je van tevoren weet wat je kunt verwachten en dat het project binnen de financiële kaders blijft.

Sprint

Wij werken iteratief in sprints, waarbij we per sprint duidelijke doelen vaststellen. Dit stelt ons in staat om flexibel in te spelen op veranderingen en om continu te verbeteren. Door deze werkwijze kunnen we snel en efficiënt inspelen op jouw wensen en eisen, en blijven we transparant en gestructureerd in ons proces.

Maatwerk

Op basis van de wensen en eisen van jouw organisatie, leveren we maatwerkoplossingen. Dit kan variëren van het ontwikkelen van specifieke XR-content tot het implementeren van functionaliteiten die jouw bedrijfsprocessen optimaliseren.

Waarom kiezen voor onze projectdiensten?

Onze projectmatige aanpak biedt een flexibele en klantgerichte manier om XR-technologie te integreren in jouw organisatie. Met onze uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van XR-technologie, garanderen wij oplossingen die niet alleen aan jouw verwachtingen voldoen, maar deze ook overtreffen.

Meer weten?

Wil je Connec2 zelf ervaren?

Bezoek en maak kennis met ons bij een van de volgende events of neem direct contact op.

no Webinars found