Industrie, Productontwerp & Productie

Optimaliseer jouw ontwerp en train je collega’s tegen lage kosten met het Connec2 XR Platform.

Een leven lang leren met Connec2 VR

Industry 4.0 vraagt om steeds nieuwe vaardigheden van jouw medewerkers en een slimmer ontwerpproces waarbij stakeholders zo vroeg mogelijk betrokken kunnen worden.

Verkooptrajecten verkorten


Eric van Meerten – New Business Development Manager Tinting Systems

Connec2’s XR-platform maakt wereldwijde introducties en trainingen op afstand mogelijk, wat leidt tot minder reizen en een duurzame impact. Deze veelzijdige tool is ideaal voor innovatieve bedrijven en biedt gedetailleerde afstandsinteractie, perfect voor complexe technologieën zoals onze tinting. Het presenteert ons bedrijf op een indrukwekkende manier en laat een duurzame indruk achter bij gebruikers.


Sneller innoveren


Danny van Rij-Roks – Director Integrated Construction Solutions Walraven

Met dit XR-platform hebben wij fantastische voordelen in de wereldwijde samenwerking met onze collega’s, maar zeker ook in de communicatie met onze klanten. Door dit XR-platform te bieden kunnen wij samenwerken, laten zien, beoordelen en laten ervaren – op een gedetailleerde manier – hoe onze producten werken en eruitzien. En dat versnelt echt de innovatie in ons bedrijf!


Werk samen aan jouw ontwerp met Connec2

Review jouw 3D ontwerpen vanaf verschillende locaties met klanten, collega’s of gebruikers. Ga voor een beter eindresultaat met het Connec2 XR-platform. Ontdek de nieuwe manier van efficiënt samenwerken.


Meer zekerheid en minder faalkosten


Alexander Wijnhoud – General Manager Benelux Walraven B.V.

In VR kunnen we samen met klanten door de oplossing heenlopen. Hiermee creeeren we in een vroeg stadium meer duidelijkheid. We besparen tijd en kunnen makkelijk meerdere korte sessies houden in VR. Dit is zeker de volgende stap in de samenwerking met onze klanten.

Wil je Connec2 zelf ervaren?

Bezoek en maak kennis met ons bij een van de volgende events of neem direct contact op.

no Webinars found

Interessante artikelen voor jou