CONNEC2
INSPIRATION
MEETUP

Laat ons je inspireren en ontmoet andere gebruikers
op 19 oktober van 9:00 tot 10:00 in Connec2

Connec2 Inspiration meetup


Beste Connec2 gebruiker,

We nodigen je graag uit voor onze Connec2 Inspiration meetup! Dit evenement is speciaal voor jou als gebruiker van Connec2, hét platform voor samenwerking en communicatie op afstand.

De aankomende editie staat volledig in het teken van Digital Twin visualisaties in Connec2.

Deze keer hebben we als gastspreker niemand minder dan Barry te Dorsthorst, Research Engineer bij het Fraunhofer Innovation Platform bij de Universiteit Twente. Barry gaat het project MachViz toelichten, een project waarin Connec2 industriepartner is en we een digitale twin virtualiseren in XR. MachViz is een innovatief project dat zich richt op het verbeteren van de productiviteit, kwaliteit en veiligheid in de maakindustrie door middel van geavanceerde visualisatie- en interactietechnieken.

Je kunt ook kennismaken met andere gebruikers van het platform, om zo tips en tricks te delen en meer te leren over de nieuwste updates en functies van Connec2.

Om deel te nemen, hoeft u alleen maar uw gegevens in te vullen op ons inschrijfformulier onderaan deze pagina en u ontvangt voorafgaand aan het evenement alle nodige gegevens en inlogcodes. Wij waarderen uw deelname en kijken er naar uit u te verwelkomen op 19 oktober tijdens de Connec2 Inspiration meetup. Tot dan!

Met vriendelijke groet,
Het Connec2 Team


Aanmelden

Aanmelden voor Inspiration meetup 19 oktober (9:00 – 10:00)