CONNEC2
INSPIRATION
MEETUP

Laat ons je inspireren en ontmoet andere gebruikers
op 7 september van 9:00 tot 10:00 in Connec2

Connec2 Inspiration meetup


Beste Connec2 gebruiker,

We nodigen je graag uit voor onze Connec2 Inspiration meetup! Dit evenement is speciaal voor jou als gebruiker van Connec2, hét platform voor samenwerking en communicatie op afstand.

De aankomende editie staat volledig in het teken van het moeiteloos zelfstandig maken van trainingen in Connec2.

Deze keer hebben we als gastspreker niemand minder dan Robert Herman, algemeen directeur van Bouwmensen Almelo. Bouwmensen is een coöperatieve vereniging van bouw- en infra-opleidingsbedrijven en enthousiaste Connec2-gebruiker van het eerste uur. Tijdens deze meetup demonstreren zij hoe Connec2 ingezet wordt bij het trainen van hun leerlingen.

Je kunt ook kennismaken met andere gebruikers van het platform, om zo tips en tricks te delen en meer te leren over de nieuwste updates en functies van Connec2.

Om deel te nemen, hoeft u alleen maar uw gegevens in te vullen op ons inschrijfformulier onderaan deze pagina en u ontvangt voorafgaand aan het evenement alle nodige gegevens en inlogcodes. Wij waarderen uw deelname en kijken er naar uit u te verwelkomen op 7 september tijdens de Connec2 Inspiration meetup. Tot dan!

Met vriendelijke groet,
Het Connec2 Team


Aanmelden

Aanmelden voor Inspiration meetup 7 september (9:00 – 10:00)