Design Review

Met onze BIM Issue Tracker kan feedback die tijdens een design review naar voren komt direct worden vastgelegd.

BIM Issue Tracker

Tijdens een design review komen er vaak veel opmerkingen naar voren. Los van dat ruimtelijke vraagstukken lastiger op een plat scherm te beoordelen zijn, is het gestructueerd vastleggen en helder terugkoppelen van die feedback vaak een nog groter probleem.

Industriestandaarden voor BIM

We hebben goed geluisterd naar onze klanten in de bouw sector en zijn uitgekomen op een tweetal formaten die als universeel worden gezien in de BIM wereld: IFC als 3D bestandsformaat en BCF als issue bestandformaat.


BIM Issue Tracker

Je hoeft je design review sessie met slechts een paar simpele handelingen voor te bereiden. Publiceer naast je IFC model ook het BCF bestand met de reeds voorgedefinieerde issues en/of comments en onze BIM Issue Tracker doet de rest!


Virtuele beschouwing

Dankzij onze krachtige BIM Issue Tracker kunnen issues die van te voren in kaart zijn gebracht makkelijk tijdens een virtuele beschouwing worden opgeroepen. Daarnaast kan feedback niet alleen tekstueel maar ook visueel d.m.v. virtuele tools worden verduidelijkt.


Foutloze terugkoppeling

Wanneer je viruele beschouwing is afgerond wil je uiteraard z.s.m. de feedback gaan verwerken. Naast tekstuele opmerkingen worden ook standpunten en screenshots uit de virtuele sessie vastgelegd op een manier die direct valt uit te lezen in bv. BIMcollab ZOOM!